Till startsidan för Mariestad kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Upphandling

Upphandlingsfunktionens huvudsakliga uppgift är är att förse Mariestads och Gullspångs kommuners alla verksamheter med de varor och tjänster som behövs.

Upphandlingsfunktionen består av två upphandlare och en e-handelsansvarig och är en del av redovisningsenheten som är organiserad under sektor ledning, avdelning ledning och verksamhetsstöd. Upphandlingsfunktionen är kommunstyrelsens verkställande organ för kommunens upphandlingsverksamhet.

Tekniska nämnden ansvarar för upphandling av bygg- och anläggningsentreprenader, samt tillhörande tjänster. Dessa upphandlingar genomförs av personal inom den tekniska avdelningen som är organiserad under sektor samhällsbyggnad. Via länk i högerspalten hittar du kontaktuppgifter till teknikavdelningen

Upphandlingar i samarbete

Mariestad och Gullspång har ett avtalat samarbete inom upphandling. Inom kommunsamarbetet med Töreboda och Gullspång administrerar vi upphandlingar för Tekniska förvaltningen (med undantag för entreprenader) och Miljö- och byggförvaltningen. Vi samverkar även med andra kommuner i närmorådet.

Klicka dig vidare i menyn till vänster för att läsa mer om upphandlingsenhetens verksamhet. Där hittar du även information om pågående upphandlingar.
 

Sidan senast uppdaterad: 2016-04-18

Relaterad information


Kontakt

Irina Kitaeva
Upphandlare
Telefon: 0501-75 51 55
E-post: Irina Kitaeva

Camilla Sundler
Upphandlare
Telefon: 0501-75 50 13
E-post: Camilla Sundler

Stefan Carlsson
E-handelsansvarig
Telefon: 0501-75 51 57
E-post: Stefan Carlsson

Ansvarig nämnd

Kommunstyrelsen

Länkar

Teknik, sektor samhällsbyggnadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Kontakta oss

Adress

Mariestads kommun

Kyrkogatan 2
542 86 Mariestad

Telefon

0501-75 50 00

Samarbetskommunerna
Gullspång kommuns
Töreboda kommun